Takmičenje u predstavljanju poslovnih ideja „SBF Start-up Challenge“

Bosna Bank International d.d. Sarajevo i partneri, u saradnji sa Hayat TV, najavljuju organizaciju takmičenja u predstavljanju poslovnih ideja pod nazivom „SBF Start-up Challenge“!

Pozivaju se mladi ljudi iz Bosne i Hercegovine, starosti do 30 godina, koji imaju ili će u narednih godinu dana  imati diplomu prvog ili drugog ciklusa studija sa nekog od univerziteta u Bosni i Hercegovini, da se prijave na takmičenje u predstavljanju poslovnih ideja „SBF Start-up Challenge“.

Poslovni plan koji se prijavljuje može biti u fazi razvijanja ideje ili postojeći biznis novoosnovane kompanije, koja je registrovana u posljednjih 12 mjeseci, odnosno tokom 2018. godine.

Takmičenje timova i predstavljanje poslovnih ideja, odnosno poslovnih planova, izvodi se pred publikom i žirijem i bit će emitovano na Hayat TV-u.

Rok za prijavu za prvi krug takmičenja je petak, 04. januar 2019. godine.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na web stranici http://www.sarajevobusinessforum.com/

Prijave je potrebno poslati na e-mail: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com

Organizatori su obezbjedili bogat nagradni fond prilagođen pobjedničkom poslovnom planu, koji sadrži slijedeće elemente za svakog pobjednika:

·       novčana sredstva
·       pristup sredstvima povoljnog finansiranja,sa rokom otplate 5 – 7 godina
·       reklamni prostor na Hayat TV
·       članstvo u BBI VIP Business Clubu sa pratećim privilegijama
·       profesionalne marketinške i PR usluge
·       usluge pravnog i finansijskog savjetovanja
·       učešće na programima stručnog i profesionalnog usavršavanja

Prva tri pobjednička tima će imati priliku prisustvovati i predstaviti svoje poslovne planove na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu!

Okupite tim – pripremite poslovni plan uz podršku univerzitetskih profesora – prijavite se na takmičenje - pokažite svima zašto je vaš biznis najbolji – i – osigurajte sebi uspješnu poduzetničku budućnost!